Així hem celebrat el Nadal al Graüll

CP GRAÜLL | Bloc | dissabte, 22/12/2018 | Comments (0)  

Fa uns dies que hem notat que el Nadal ha arribat a l’escola; hem decorat els corredors amb targetes nadalenques, hem elaborat moltes manualitats, hem menjat xocolata calenta i coca maria, les portes de les aules s’han engalanat amb arbrets de Nadal decorats per cadascun dels nostres alumnes i per tot arreu feia olor de dolcet tradicional. I és que no ens han faltat activitats per fer.
El passat divendres 14 vam començar la nostra particular “campanya nadalenca” portant aliments i dolços a Càritas, perquè tots, fins i tot els més necessitats puguin gaudir d’un bon Nadal.
També hem acudit al centre de dia i a l’asil a cantar Nadales i alegrar estes festes als més majors.
Des del dilluns fins al dimecres hem estat elaborant els tradicionals dolços que tant ens agraden en aquesta època de l’any i ens vam xuclar els dits en la mostra de dolços on els vam exposar el passat dijous.
Ahir vam fer el colofó final amb la visita dels pages reials i el festival de Nadales interpretat pels alumnes d’infantil, primer, tercer i cinquè de primària.
Enhorabona a tots els que heu fet possible que un any més el Nadal de la nostra escola fóra màgic

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.