Dia de la dona

CP GRAÜLL | Bloc | dijous, 7/03/2019 | Comments (0)  

Demà, 8 de març, estem convocades per celebrar el Dia Internacional de la Dona, un dia que simbolitza la lluita que les dones de tot el món hem sostingut al llarg dels temps en favor de la igualtat.
Gràcies a aquest compromís, avui podem dir que les condicions de vida de les dones han millorat considerablement i que, sens dubte, la igualtat de dones i homes ha estat decisiva pel progrés de la humanitat i per l’avenç de les societats i de les cultures.
Tanmateix, els nostres xiquets i xiquetes són el futur i de nosaltres depén les noves relacions socials que han de ser igualitàries, justes i no discriminatòries.
Durant aquesta setmana “setmana de la dona” hem treballat moltes dones que han sigut pioneres i han canviat la història, a nivell de centre, cada classe ha “apadrinat” una dona important i estem explicant a la resta de companys de l’escola les seues característiques i els expliquem a tot l’alumnat la importància de posar-se les “ulleres violeta” per tal de seguir endavant amb aquesta causa tan important.

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.