Els graullerets triomfen en el campionat de la comunitat valenciana de cross

Araceli | Bloc | dimecres, 23/01/2013 | Comments (0)

Els alumnes del Graüll que formen part del C.A Llebeig, es van desplaçar el dia 20 de Gener a la localitat Alacantina d’Almoradí. Es presentava un dia fred i ventós i un circuit exigent, però la nostra escola va demostrar que estos obstacles no són suficients per a parar-los.

La primera medalla en arribar va ser la d’Antonio Soler, que després de recórrer 8000mts a una mitjana de 3’19 per Km!! Es va proclamar Subcampió Provincial de Cross.

Després va arribar el torn de la categoria Infantil, on les nostres xiques:
Vanessa LLobell, Paula Benavent, Laura Torné, Marina Espinós i María Colomer, van traure tota la seua força i energia. Una eixida perfecta i una carrera increïble, col•locaren al Llebeig com a Campió Autonòmic de Clubs!!

Dins d’esta mateixa prova, Vanessa Llobell va obtenir la victòria i, amb això, el títol de Campiona Autonòmica de Cross!!! Vanessa va controlar la prova de principi a fi, i amb un fort canvi de ritme a falta de 300mts per a la meta, va despenjar a les seues rivals i va arribar a la meta en solitari.

Siro Piña, també va aconseguir el títol de Campió Autonòmic de Cross, en una carrera per a emmarcar. Siro va demostrar ser un lluitador incansable i, a base d’aguantar ritme, i no rendir-se mai, va aconseguir una mereixcuda victòria, que a més el col•loca en bona posició, per a optar a una plaça en el següent Campionat d’Espanya de Cross.

Carme Espinós. Campiona en categoria Benjamí Femení, en una carrera igualada de principi a fi, que la del Llebeig va solucionar amb un fort canvi de ritme en la recta final.

I Jesús Benavent, Subcampió en Categoria Benjamí Masculí. Carrera brillant la que va realitzar aquest atleta, sortejant amb habilitat obstacles com bales de palla i monticles de terra.

Com es pot apreciar, el vent que més va bufar ahir en Almoradí va ser………… el LLEBEIG.

Cal destacar, que tots/es aquests atletes són, o han sigut, alumnes del CP GRAÜLL.