Les pocions emocionals

Maria | Bloc | dilluns, 19/10/2015 | Comments (0)  

Des de l’any passat cada matí treballem a la classe les emocions a la classe: si tenim alegria, ràbia, tristor, estem avorrits o tenim son. A més a més, intentem trobar la causa i trobar remei a aquelles emocions que ens fan sentir sensacions desagradables per a nosaltres.

Per aquest motiu, un dia vam rebre un paquet a la classe i quan el vam obrir…hi havia un conte que s’anomena el monstre de colors! Gràcies a aquest llibre hem aprés a reconèixer i ordenar les nostres emocions igual que els monstres que apareixen. A la vegada, decidirem fer uns monstres amb capses de sabates per poder agrupar-nos amb el monstre que sent el mateix que nosaltres.

Però hi havia un problema, ja que de vegades intentàvem alleujar a un xiquet i no ho aconseguíem, aleshores entre tots vam decidir fer pocions màgiques amb aigua i els potets eixos que utilitzarem a tres anys per a convertir l’aigua en colors. I mireu quins remeis hem elaborat:
Blau: fa que desaparega la tristor.
Roig: elimina la ràbia
Rosa: ens espabila si tenim son
Taronja: transforma l’avorriment amb il·lusió
Verd: ens dona calma quan estem nerviosos
Alegria: genera alegria quan la necessitem
Negre: lleva la por

i tu…quin necessites?

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.