“Missatge en una botella” arriba a l’escola

CP GRAÜLL | Bloc | dijous, 11/04/2019 | Comments (0)  

La nostra escola va rebre el passat dilluns per part dels alumnes del CEIP Trenc d’Alba de Xàbia el cofre amb la botella on estem recollint amenaces i compromisos de tots els xiquets i xiquetes de Xàbia per a millorar l’estat de la nostra mar, així com bones pràctiques ambientals.
Un projecte anomenat “missatge en una botella” i portat a terme per part de la Fundació Oceanogràfic.
Durant tota la setmana els alumnes de l’escola estem treballant, reflexionant i decidint quins problemes presenta la nostra mar i quines pràctiques i accions directes podem realitzar per a contribuir a millorar el planeta en general.
L’alumnat amb aquesta activitat s’ha conscienciat de la falta de reduir plàstics d’un sol ús (portant l’esmorzar amb carmanyoles o tovallons boc’n'roll, portant cantimplores en compte de botelletes xicotetes de plàstic…), cuidar el nostre entorn recollint el fem dels espais naturals… amb tot açò construirem un decàleg per millorar el nostre entorn i per tant el nostre futur i el dels animals i la natura.
A més a més els alumnes de 4 anys de l’escola estan realitzant un projecte dels cavallets de mar i les tortugues marines, espècies en perill d’extinció el qual també els ha servit “missatge en una botella” com a element motivador dins del mateix projecte, conscienciats que cada vegada aquestes espècies estan més amenaçades pels humans i l’impacte que tenim en el medi ambient. Els alumnes han recalcat la importància “d’ensenyar a tots que cal mantenir les platges i les aigües netes per no posar en risc i evitar l’extinció d’aquestes espècies”.
El dilluns que ve, representants de la nostra escola entregaran l’ampolla al col·legi Xàbia International College.

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.