Recordem a Vicent, mestre, company, amic

graull | Noticies | dijous, 22/04/2021 | Comments (0)  

Te n’has anat Vicent, company, amic, MESTRE però la teua essència perdura en cada raconet del Graüll.

Ens has regalat tant….el teu SOMRIURE amb eixe “porte” tan teu sempre amb les mans a les butxaques a la porta de l’entrada, la teua CALMA, els teus consells i abraçades d’os, eixos comentaris de COMPLICITAT al despatx, celebracions divertides, records i moments preciosos, COMPARTITS amb nosaltres.

Ens has facilitat la nostra tasca per la virtut que tenies de simplificar i restar importància a allò que no la tenia, transmetent-nos tranquil·litat i confiança.

Totes aquelles persones que et coneixíem coincidim en que estaves fet d’una altra pasta, eres NOBLE, Vicent.

Et sorprendrien, o tal volta NO, les paraules que t’ha dedicat el teu alumnat. N’has d’estar orgullós, has format part dels seus SOMNIS i de la seua vida.

“ Va ser dels millors professors que he tingut, era molt pacient i donava les classes molt bé i ens ajudava sempre que podia.”

“ Sempre se m’han donat molt mal les mates però des de que tu vas arribar, tot se’ m feia més fàcil”

“ Vicent era molt bon professor, sempre estava tranquil, quasi mai es frustrava amb algú, podies confiar en ell en qualsevol moment, m’agradava molt la seua manera de ser.”

“ Recorde que l’ última activitat que vam fer amb ell va ser un gràfic de línies. Me’l posaré a l’habitació per recordar-te sempre”

Al Graüll continuarem portant endavant la tasca i els projectes innovadors que vas iniciar, trobant a faltar la teua singular manera de fer.

“ Els comiats, per a nosaltres, no existeixen, estigues on estigues, sempre estaràs als nostres CORS” ( Mahatma Gandhi)

FINS SEMPRE “HOMBRE TRANQUILO”.

Comunitat educativa del CEIP Graüll

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.