Uh!, oh! no tinc por

Maria | Bloc | dimecres, 29/02/2012 | Comments (6)  
 

A la classe de Dora l’exploradora hem fet el projecte de la por. Aquest projecte va sorgir quan estàvem fent l’elecció del projecte de treball que els xiquets/es volien treballar i de sobte, un xiquet va proposar els monstres i la mestra va pensar en veu alta: ui, quina por i als xiquets/es els va fer gràcia i ja decidiren la por.
Així doncs, férem un llistat de totes les pors que teníem amb l’objectiu d’intentar fer-les desaparèixer i si no ho aconseguíem, almenys aprendre estratègies per conviure amb elles i a la vegada diferenciàrem aquelles pors reals i altres èssers fantàstics (monstres, bruixes, vampirs…) que sols existeixen a les pel·lícules i als contes.
Aleshores hem conversat moltíssim per desmitificar les pors, hem muntat el racó de la por, hem tingut visites de la policia, l’ambulància de la creu roja, xiquets/es vestits de pallassos, els gossos gegants de Paco Navas, una metgessa que ens explica que no hem de tenir por a les xeringues, capses de botons…..A la vegada hem treballat la música de por fins que estàvem la mar de tranquils, la foscor, les ombres i quines reaccions hem de tenir davant d’aquells animals que ens fan por.
Però dos de les activitats que més els han agradat als xiquets ha sigut inventar-se una història de por on tot el grup ha elaborat un conte, ha decidit els personatges, la seqüència de les accions, l’ha il·lustrat i per supost l’han contat i la segon ha sigut fer un vídeo de por on ells volien mostrar algunes coses que fan por i que millor que disfressar-se i com Maria té una càmera, ells ens gravarà.
Sols em queda agrair la fantàstica col·laboració de les famílies que sense ella no haguera sigut possible aquest projecte i descobrir la conclusió a la que han arribat els xiquets i les xiquetes: quan tenim por, sols hem de cridar uh, oh no tinc por i així la por se’n anirà, també li podem demanar per favor que se’n vaja perquè la por està a la imaginació. Esperem que ens haja servit molt per al futur aquest projecte, de moment els resultats són més que satisfactoris.
Per veure el resultat final, fes click ací

6 comentaris »

  1. Im-pres-si-o-nant!!! Només tinc ganes que Marian es desperte demà per poder ensenyar-li el ha fet la seua Maria. Moltes gràcies, MESTRA!!!

  2. Fantastic una altra vegada mos fas emocionar de vore les caretes de felicitat estes coses mai les oblidaran enhorabona y gracietes

  3. Xapooooooooo, si senyor un projecte molt aconseguit, simplement donar la enhorabona a la mestra i per descomptat a aquests petits artistes.

  4. Sobren els comentaris, enhorabona Maria, de segur que tot el que estas fent en els nostres artistes no ho oblidaran mai. Gracies!!

  5. . Moltes gracies Maria per la feina que fas en els xiquets i també moltes gracies per mostrar-nos-la i gaudir des nanos. B7s

  6. Espectacular Maria!!! Tens uns xiquets i xiquetes artistes!!!!!! Enhorabona per la teua tasca, els fas gaudir de tots els projectes, segur i ho dic per experiència que els teus exploradors s,enrecordaràn per sempre!!!!!


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.