Circular informativa covid 19

graull | Noticies | diumenge, 15/03/2020 | Comments (0)  

Apreciades famílies:

Us informem de les mesures més importants a prendre davant de la crisi sanitària del COVID 19:

La Conselleria d’Educació ha suspès les classes indefinidament, des del dilluns 16 de març. Convé estar atents/tes als canals oficials de l’escola on s’anunciarà quin dia es rependrà l’activitat educativa de nou.

L’escola posa a disposició de les famílies les següents eines per poder seguir en l’activitat educativa.

-Pàgina web: https://cpgraull.org/site/
Funció: recomanacions de treball acadèmic per a l’alumnat. Anirem penjats diverses activitats i enllaços d’activitats que podreu fer en els vostres fills i filles.
Funció: informació oficial. El col·legi publicarà, de forma oficial, totes les informacions importants.

Per altra banda, també ho farà detalladament al canal de Telegram http://t.me/graull. Us recomanem baixar-se l’aplicació i buscar el canal @cpgraull per afegir-se.

-Correu electrònic 03014344@gva.es
Funció: comunicació amb l’escola. Qualsevol consulta o dubte que tingueu, podeu plantejar-la al correu electrònic del centre. El professorat també podrà utilitzar el seu propi correu corporatiu per posar-se en contacte amb vosaltres.

Recomanem a les famílies que establiu amb l’alumnat rútines diàries dins de casa: temps d’estudi, temps d’oci i temps per passar i compartir amb la família.

Com a institució pública, us preguem MOLTA RESPONSABILITAT I SENTIT COMÚ. És important evitar fer vida social i seguir les recomanacions de les autoritats. D’aquesta manera contribuirem a no propagar el virus i a donar suport a l’ excepcional tasca que estan fent els equips sanitaris.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

No hi ha comentaris »

Encara no hi ha comentaris.


Deixa un comentari

C.P. Graüll es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.